vineri, 22 aprilie 2016

Taboule

Taboule este o salata simpla de realizat, putem schimba ingredientele, in functie de legumele pe care le avem.
Taboule este o salata simpla de realizat, putem schimba ingredientele, in functie de legumele pe care le avem sau putem face un taboule cu piept
de pui sau crevete.

Ingrediente pentru 4 persoane :

- 125 g couscous
- 3 rosii
- ½ ardei gras
- 1 ceapa
- 4 linguri de ulei
- 4 linguri de lamaie
- patrunjel
- menta
- sare, piper
- 1 lingurita de zahar ( pentru a inlatura un pic aciditatea)

Puneti couscousul intr-o salatiera cu celelalte ingrediente : rosiile si ardeiul taiati in cubulete, ceapa taiata marunt, uleiul, lamaia,sarea si piperul. Adaugati verdeturile taiate marunt. Daca rosiile nu dau destula apa, adaugati cateva linguri de apa.

Lasati sa se raceasca in frigider minimum 2 ore.

Puteti sa adaugati carne de pui ( pieptul) taiata marunt, crevete, stafide.
Este o salata simpla si radida.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu