miercuri, 30 martie 2016

Ciuperci umplute cu bacon si ardei



O reteta simpla, restul va las sa descoperiti singuri, daca va dau pofta de a incerca sa pregatiti in acest fel ciupercile.


Ingrediente :
- 8 ciuperci mari
- 1 ceapa tocata
- 1 jumatate de ardei rosu  sau 1 sfert rosu, 1 sfert galben curatate de piele si taiate marunt
- 4 bucati de bacon taiat marunt
- 100 g branza rasa
- 2 linguri de ulei
- sare, piper dupa gust

Preincalziti cuptorul la 200°C.
Inlaturati piciorul ciupercilor si taiati foarte fin picioarele. Puneti tocatura intr-o cratita cu ului incins. Adaugati ceapa, amestecati si lasati ca ceapa sa devina transparenta.
Dupa care, adaugati baconul si ardeiul, amestecati bine si lasati sa se prajeasca la foc domol, inca 5 minutes. Asezonati cu piper si sare. Adaugati branza rasa si amestecati bine.
Curatati ciupercile de pielita


 si umpleti cu farsa, puneti pe o tava acoperita cu o foaie de copt.  


Puneti in cuptor timp de 15 minute.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu